Як заробити на криптовалюті з мінімальними вкладеннями?

Дімка

Участник
Реакции
1
Баллы
3
CFC
19500
USDT
0.0
Доброго дня. Припустимо, в мене є 500-700$, я трохи вже розуміюся на принципах торгівлі криптою, то є в мене шанс заробити на криптовалюті ось з такими незначними вкладеннями?
Насправді в мене є і більше, але це та сума, якою я готовий ризикнути.
Буду вдячний за всі поради.

Доброго дня. Припустимо, в мене є 500-700$, я трохи вже розуміюся на принципах торгівлі криптою, то є в мене шанс заробити на криптовалюті ось з такими незначними вкладеннями?
Можно на стейкинг залить и ждать терпеливо, хотя бы год. Тогда возможно заработать, ведь курс волатилен. И проценты будут капать, а их можно в реинвестировать.

Доброго дня. Єслі цікавить пасивний зарабіток на крипті з мін. влоденіям 50$ то можу підказати одну платформу .

Цікаво послухати)
Єсть одна платформа називається tost. Я сам в ній не давно ну вже вивів гроші ті що вложив. І мені все подобається є група на 600 людей де можно все обсудить.

Єсть одна платформа називається tost. Я сам в ній не давно ну вже вивів гроші ті що вложив. І мені все подобається є група на 600 людей де можно все обсудить.
Доєднаюсь, а там подивимся)

Він мені пропонував в приватні.
Там вкладення і дуже незрозуміло куди воно вкладається і де гарантія, що це не скам-проєкт
То скам 💯

Если интересно, сделаю видео

То скам 💯

Если интересно, сделаю видео
Интересно. Делай.
Есть ютуб-канал? Или как зальешь?
Я так понял тут планы по форуму есть добавить сториз. Но не знаю, что там будет по длительности видео и как будет реализовано. Но интересно

Ну вы знаете, минимальные вложения денег, это значит очень много времени тратить.

Создайте аккаунт или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть участником, чтобы оставить комментарий

Создайте учетную запись в нашем сообществе. Это просто!

Войти

У вас уже есть аккаунт? Войдите здесь.

480Темы
2949Сообщения
255Пользователи
SimpleExchangeНовый пользователь
Назад
Сверху