Заробіток на криптовалюті з нуля та без шахрайства

• Автор темы Автор темы 332211
  • Дата начала Дата начала

332211

Участник
Реакции
0
Баллы
1
CFC
19000
USDT
0.0
Доброго дня. Часто знаходжу різні оголошення, що є робота 2-4 години на добу та непогано платять. Хочу попитатися, чи то дійство є так? Хотілося б хоч щось зараз заробити на криптовалюті, але не знаю, з чого почати, бо на вкладення в мене грошей нема🤷

332211, доброго дня. Здебільшого це розвод. Ніхто не буде платити за "нічого не робити" та ще й гарно).
Хотілося б хоч щось зараз заробити на криптовалюті, але не знаю, з чого почати, бо на вкладення в мене грошей нема🤷
Так на форумі присутня оплата за спілкування. Також за кожного запрошеного користувача, реферала, ми також платимо.

Грайте зі мною, станьте генеральним директором криптобіржі та отримайте токен!
💸 2 тисячі монет як перший подарунок
🔥 25 тисяч монет, якщо у вас є Telegram Premium

Грайте зі мною, станьте генеральним директором криптобіржі та отримайте токен!
💸 2 тисячі монет як перший подарунок
🔥 25 тисяч монет, якщо у вас є Telegram Premium
А ніхто не дасть безкоштовно розміщувати посилання, тим паче реферальні.

332211, доброго дня. Здебільшого це розвод. Ніхто не буде платити за "нічого не робити" та ще й гарно).

Так на форумі присутня оплата за спілкування. Також за кожного запрошеного користувача, реферала, ми також платимо.

Мені здаються, що треба заробити десь на стороні (не крипта) стартовий капітал, а там уже залітати у крипту.

Мені здаються, що треба заробити десь на стороні (не крипта) стартовий капітал, а там уже залітати у крипту.
Це варіант. Але залітати потрібно вже зі знаннями. Без них ніяк

В крипту одразу багато вкладати не варто. Починають всі з невеликих сум. Потім можна додавати. Я теж так починав.
Це варіант. Але залітати потрібно вже зі знаннями. Без них ніяк
Знання - то найголовніше!!

Тут й спорити нема про що, бо без знань дуже легко просадити гроші
Але знання зараз здобути не так вже й важко. Багато інформації на тому ж ютубі. Тільки цікавитися потрібно лише тими, хто дійсно в цьому всьому розбирається, а не аби кого слухати

Тут й спорити нема про що, бо без знань дуже легко просадити гроші
Я от думала інакше. Дякуючи форуму, направили на вірний шлях. Багато якої інформації вже передивилася та тепер потроху розбираюся в крипті. А на форум зайшла - повний нуль! Повнісінький!

Але знання зараз здобути не так вже й важко. Багато інформації на тому ж ютубі. Тільки цікавитися потрібно лише тими, хто дійсно в цьому всьому розбирається, а не аби кого слухати
Так, треба аналізувати, бо зараз развелося багато типу профі в крипті

Я от думала інакше. Дякуючи форуму, направили на вірний шлях. Багато якої інформації вже передивилася та тепер потроху розбираюся в крипті. А на форум зайшла - повний нуль! Повнісінький!
Це точно, тут реально багато інфи, ще й безкоштовно)

Так, треба аналізувати, бо зараз развелося багато типу профі в крипті
"Профі". Або інфоцигани))))
RDeni, оцей хлопець цікаво розповідає. Йому щось близько 18 років, так він вже офіс в селі відкрив та всією компанією заробляють на торгах криптою. Я багато його роликів передивився.

О, дякую за наводку, треба бути переглянути)
"Профі". Або інфоцигани))))
RDeni, оцей хлопець цікаво розповідає. Йому щось близько 18 років, так він вже офіс в селі відкрив та всією компанією заробляють на торгах криптою. Я багато його роликів передивився.

Такс, відоси на вечір)
P.S. Дякую)

Создайте учетную запись или войдите

Вы должны быть зарегистрированы, чтобы отвечать в темах

Создать учетную запись

Зарегистрируйтесь на нашем Форуме. Это быстро и очень просто!

Войти

Уже есть аккаунт? Тогда войдите!

813Темы
4974Сообщения
326Пользователи
misha26122021Новый пользователь
Назад
Сверху