Всі перекази українців будуть оподатковуватись у 18%, — Нацстратегія доходів

• Автор темы Автор темы Пчёл
  • Дата начала Дата начала
Реакции
7
Баллы
18
CFC
20500
USDT
0.0
IMG_20231231_163336_510.webp
За словами економіста, зараз будь-які доходи фізичних осіб мають декларуватися та оподатковуватись, проте податкова не має доступу до рахунків, тому неможливо, відстежити надходження на банківські картки громадян. Економіст зазначив, що кожна операція на картці оподатковуватиметься, проте досі незрозуміло, яким чином це здійснюватиметься.

У Нацстратегії також зазначено, що у 2024-2025 році мають запровадити податки на крипту.

Клас.
18% за перекази.. це як? Мені відправлять родичі 5000 грн і з них в мене видернуть 18%??
В налог на крипту це жесть. В якщо я просто тримаю її як для зберігання? Також маю щось комусь платити??

Чомусь мені здається, що цього і варто було очікувати. Просто питання часу. Не введуть у 2024, значить введуть у 2025 або пізніше. Просто питання часу.
Так, а налог на криптовалюту це вже фініш... Нехай оподатковують тим, у кого більше 100000$. В якщо в мене 1000$ то з чого мені платити?.

IMG_20231231_163336_510.jpg
За словами економіста, зараз будь-які доходи фізичних осіб мають декларуватися та оподатковуватись, проте податкова не має доступу до рахунків, тому неможливо, відстежити надходження на банківські картки громадян. Економіст зазначив, що кожна операція на картці оподатковуватиметься, проте досі незрозуміло, яким чином це здійснюватиметься.

У Нацстратегії також зазначено, що у 2024-2025 році мають запровадити податки на крипту.
Это кошмар, таким образом люди будут искать варианты, чтобы не платить или обходить механизмы налогов.

Создайте учетную запись или войдите

Вы должны быть зарегистрированы, чтобы отвечать в темах

Создать учетную запись

Зарегистрируйтесь на нашем Форуме. Это быстро и очень просто!

Войти

Уже есть аккаунт? Тогда войдите!

882Темы
5365Сообщения
330Пользователи
diskНовый пользователь
Назад
Сверху