Тріумф Solana на Ринку
Хоча кілька інших криптовалют показали зростання у 3000% та 5000%, Solana — не та "порожня" альтернатива з мінімальною вартістю, що швидко зростає на 2 дні, а потім різко падає.
Solana вже лідирує за обсягами у децентралізованих обмінах (DEX) з показником 40%, перевищуючи Ethereum, Polygon та Avalanche.
Також, вона очолює рейтинг активних користувачів (DAU), обігнавши Ethereum, Cardano, Polygon та Avalanche.
Нарешті, Solana утримує 3-ту позицію за ринковою капіталізацією (за винятком стейблкоїнів).
Перспективи нового грошового стандарту
У 2021 році я купив Solana приблизно за $60, маючи мету $200. Проте, піддавшись жадібності, я залишився після досягнення $259, але потім втратив понад 70%.
Зараз ситуація інша. У вихідні я повідомив свою групу про мій крипто-портфель, включаючи два альткоїни, одним з яких є Solana. Коли трейдери помічають, що Solana перейшла психологічний рівень у $100, на 150% нижче рекорду, і при цьому фундаментальні показники значно нижчі (прийняття, використання, екосистема), можливо, перед нами новий грошовий стандарт.