Зараз розповім цікаву для новачків інформацію, як можна заробляти на криптовалютах. Тим, хто вже давно працює в цій сфері навряд чи буде цікаво. Орієнтуюся на початківців.
До цього моменту ніколи не цікавився, бо толком не розумів, що це таке та щ чим його їдять. Ні, звісно, знав, що криптовалюта - це щось на багатому та для мене не підходить. Знав, що є біткоїн, який постійно росте. Знав, що можна якось заробити на ньому, але як - не розумів. Та й не хотів розуміти, бо це не моя тема і навіщо мені забивати голову тим, що не потрібно.
І ось настав той день, коли я був вимушений починати вивчати всю цю тему. Бо мені не залишили варіантів
Десь близько місяця читав інформацію на крутих і популярних сайтах, але здебільшого вони були руськомовні. Це мені не подобалося, але інших шляхів вивчення не було.
Вже через місяць я більш-менш розумівся, що до чого та вирішив спробувати.
Одразу зауважу, що почав торгувати я не з бухти-барахти надіючись, що піде стабільний прибуток. Я вивчив сигнали, почав трохи розумітися в технічному аналізі. Знайшов деякі несприятливі моменти в світовій економіці, які призводять до росту Біткоїна та інших топових криптовалют.
Таким чином вже через 10 днів на моєму балансі було не $500, а майже $900. Тобто, я отримав прибуток майже 100% за 10 днів з депозиту всього $500. Одного разу було навіть страшно, бо біткоїн сильно пішов вниз. Тут я подумав, що десь невірно розрахував і зараз всі мої гроші залишаться на біржі, а я піду жебракувати. Мені здається, що я навіть посивів за той час. Але все вирівнялася і я таки зміг заробити. Та ще й непогано.
Додержуючись своєї стратегії, я чекав, коли біткоїн почне падати. Довго цього не було, але все ж таки ціна його пішла вниз. Я закупив біткоїн по низу на 1000 USDT. Але спостерігав і далі не його ріст, а падіння. Ось тут вже стало трохи страшно, бо втратити ці всі гроші я дуже боявся.
Десь місяць чекав, щоб він пішов у гору. І нарешті дочекався. Але за цей час в мене ще додалося сивого волосся. І він виріс непогано. Вже з цього депозиту я підняв приблизно 140% від свого загального депозиту.
Доречі, купляв я на спотовому ринку. Що таке ф'ючерси або маржа - я не розумів, а, чесно кажучи, зараз теж не дуже розумію. Спотовий ринок - це мінімальні ризики в порівнянні з іншими варіантами торгівлі.
В цей раз я все ж таки зняв частину свого депозиту, бо потрібно харчуватися якось. Але $1000 так в залишалася на рахунку.
Так-так... Це для мене було трохи неочікувано. В жовтні 2023 року біткоїн поступово падав. Я вивчав ситуацію в світі та не міг зробити свій прогноз, але розумів, що впавши до $26000 біткоїн рано чи пізно зросте мінімум на $5000. І я закупився на весь депозит. Під нуль, як то кажуть.
Я прорахувався лише в ціні. В листопаді 2023 року BTC виріс більш ніж на $10000. На сьогодні його ціна складає майже ₴38000.
На цей час в мене немає відкритої торгівлі BTC, чекаю його зниження, а воно обов'язково буде.
Ось в листопаді цього року я отримав максимальний прибуток з цієї справи.
З дозволу адміністрації, буду поступово публікувати деякі цікаві прогнози, але в закритому розділі, бо, як я побачив, вони працюють, а ділитися з кожним своїми напрацюваннями безкоштовно, вибачте, я не буду. До цього я йшов самостійно.
Як я почав заробляти на криптовалюті
Це почалося з літа 2022. Втратив роботу. Залишалося всього десь $700 на життя, а заробітку не було зовсім. Розуміючи, що в найближчі місяці я не знайду роботу, почав цікавитися торгівлею криптовалютою.До цього моменту ніколи не цікавився, бо толком не розумів, що це таке та щ чим його їдять. Ні, звісно, знав, що криптовалюта - це щось на багатому та для мене не підходить. Знав, що є біткоїн, який постійно росте. Знав, що можна якось заробити на ньому, але як - не розумів. Та й не хотів розуміти, бо це не моя тема і навіщо мені забивати голову тим, що не потрібно.
І ось настав той день, коли я був вимушений починати вивчати всю цю тему. Бо мені не залишили варіантів
Десь близько місяця читав інформацію на крутих і популярних сайтах, але здебільшого вони були руськомовні. Це мені не подобалося, але інших шляхів вивчення не було.
Вже через місяць я більш-менш розумівся, що до чого та вирішив спробувати.
Мій перший депозит та перші доходи з торгівлі криптовалютою
Перший депозит, який я залив на біржу, доречі Бінанс, складав $500. То зі своїх 700 доларів я витягнув 500 та вклав їх в майбутнє, а яким воно буде - навіть гадки не мав. Але пішов на ризик.Одразу зауважу, що почав торгувати я не з бухти-барахти надіючись, що піде стабільний прибуток. Я вивчив сигнали, почав трохи розумітися в технічному аналізі. Знайшов деякі несприятливі моменти в світовій економіці, які призводять до росту Біткоїна та інших топових криптовалют.
Таким чином вже через 10 днів на моєму балансі було не $500, а майже $900. Тобто, я отримав прибуток майже 100% за 10 днів з депозиту всього $500. Одного разу було навіть страшно, бо біткоїн сильно пішов вниз. Тут я подумав, що десь невірно розрахував і зараз всі мої гроші залишаться на біржі, а я піду жебракувати. Мені здається, що я навіть посивів за той час. Але все вирівнялася і я таки зміг заробити. Та ще й непогано.
Що було далі? Чи продовжив я працювати в торгівлі криптовалютою?
Тут можу сказати просто - так! Я продовжив працювати. В щоб було веселіше, я не став знімати з балансу свій прибуток, а навпаки додав ще 120 доларів, щоб депозит був 1000 USDT.Додержуючись своєї стратегії, я чекав, коли біткоїн почне падати. Довго цього не було, але все ж таки ціна його пішла вниз. Я закупив біткоїн по низу на 1000 USDT. Але спостерігав і далі не його ріст, а падіння. Ось тут вже стало трохи страшно, бо втратити ці всі гроші я дуже боявся.
Десь місяць чекав, щоб він пішов у гору. І нарешті дочекався. Але за цей час в мене ще додалося сивого волосся. І він виріс непогано. Вже з цього депозиту я підняв приблизно 140% від свого загального депозиту.
Доречі, купляв я на спотовому ринку. Що таке ф'ючерси або маржа - я не розумів, а, чесно кажучи, зараз теж не дуже розумію. Спотовий ринок - це мінімальні ризики в порівнянні з іншими варіантами торгівлі.
В цей раз я все ж таки зняв частину свого депозиту, бо потрібно харчуватися якось. Але $1000 так в залишалася на рахунку.
Коли я отримав максимальний прибуток від торгівлі криптовалютою
А я вам сейчас покажу, откуда...Так-так... Це для мене було трохи неочікувано. В жовтні 2023 року біткоїн поступово падав. Я вивчав ситуацію в світі та не міг зробити свій прогноз, але розумів, що впавши до $26000 біткоїн рано чи пізно зросте мінімум на $5000. І я закупився на весь депозит. Під нуль, як то кажуть.
Я прорахувався лише в ціні. В листопаді 2023 року BTC виріс більш ніж на $10000. На сьогодні його ціна складає майже ₴38000.
На цей час в мене немає відкритої торгівлі BTC, чекаю його зниження, а воно обов'язково буде.
Ось в листопаді цього року я отримав максимальний прибуток з цієї справи.
З дозволу адміністрації, буду поступово публікувати деякі цікаві прогнози, але в закритому розділі, бо, як я побачив, вони працюють, а ділитися з кожним своїми напрацюваннями безкоштовно, вибачте, я не буду. До цього я йшов самостійно.
Последнее редактирование модератором: