Криптовалютна картка від Unex bank

Реакции
22
Баллы
18
CFC
23900
USDT
2.2
Знайшла на просторах інтернету інформацію, що можна отримати криптовалютну картку від Unex банку. Завантажила додаток, пройшла верифікацію, підписала через Дію, але рахунок криптовалютний відкрили, а картку ні. Було повідомлення, що зараз не можуть відкрити, якщо моя ситуація зміниться, то відкриють. Технічна підтримка мовчить...
Ось я хочу спитати, чи хтось відкривав собі таку картку, чи не було проблем з отриманням і відкриттям взагалі?

На сайті банку було написано, що її можна додати до Gpay і ApplePay. Дуже зручно, як на мене. Але чому ж виникають проблеми з отриманням?!

Не розумію, навіщо ті криптокартки? З бірж можна доволі просто переводити на картку любого банку України.

То все так, але мені здається, що мати криптовалютну картку набагато простіше, ніж кожен раз сплачувати відсотки і комісії при виводі з гаманця на картку.

В мене немає ніяких криптокарток. Взагалі не бачу проблем з виводом грошей. Так, є ліміти, але який сенс виводити 200-300₴ ? Я виводжу близько 1000$ щомісяця. Три хвилини і кошти на картці монобанку

Та не потрібна та картка.
Вище написали, виводиш на картку банку за нормальним курсом і все. Непотрібні ці всі криптокартки від банків

Создайте аккаунт или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть участником, чтобы оставить комментарий

Создайте учетную запись в нашем сообществе. Это просто!

Войти

У вас уже есть аккаунт? Войдите здесь.

480Темы
2946Сообщения
255Пользователи
SimpleExchangeНовый пользователь
Назад
Сверху