Як заробити на криптовалюті без вкладень?

Good morning

Участник
Реакции
0
Баллы
1
CFC
17500
USDT
0.0
Криптовалюта наше все)).
Підкажіть, чи ж якийсь спосіб, як заробити на криптовалюті без вкладень новачку в цій справі? Маю вільних десь $500, хотів би з цієї суми почати. Які для мене можуть бути варіанти, що порадите?
Раніше не торгував валютами, але колись пробував на бінарних опціонах себе. Тоді не вийшло. Бо почав з демо-рахунку, непогано вийшло, але як завів були реальні гроші - все спустив. Там помилка моя була, що я сприймав це як ігру, типу казіно.
Зараз хочу заняття цим серйозно.
Порадьте.
Але власти гроші не можу, бо їх нема. Невеличку суму знайду, звісно.

Без вкладень? Ну то може лише за рахунок спонсорів)))
Хтось заробляє на ютубі і потім ці кошти заливає на біржі в крипту. Фактично - без вкладень.

Братишка, ты знаешь зарабатывать лучше с вложениями минимальными хотя бы, потому что если будешь пытаться зарабатывать вообще без вложений, то ты будешь вкладывать в своё время а это самая драгоценное что есть у тебя

Криптовалюта наше все)).
Підкажіть, чи ж якийсь спосіб, як заробити на криптовалюті без вкладень новачку в цій справі? Маю вільних десь $500, хотів би з цієї суми почати. Які для мене можуть бути варіанти, що порадите?
Раніше не торгував валютами, але колись пробував на бінарних опціонах себе. Тоді не вийшло. Бо почав з демо-рахунку, непогано вийшло, але як завів були реальні гроші - все спустив. Там помилка моя була, що я сприймав це як ігру, типу казіно.
Зараз хочу заняття цим серйозно.
Порадьте.
Але власти гроші не можу, бо їх нема. Невеличку суму знайду, звісно.
В любом случае, без вложений не получится ты будешь вкладывать своё время.

Последнее редактирование:
спосіб, як заробити на криптовалюті без вкладень новачку в цій справі? Маю вільних десь $500, хотів би з цієї суми почати. Які для мене можуть бути варіанти, що порадите?
Какая разница сколько есть денег на старте, если спрашиваете способ заработка без вложений?

Заработать - работой. Ну или искать всякую хрень, которая платит за "не совсем работу"... Всякие Play To Earn игрушки, видеохостинги с монетизацией криптой. Всякая хрень скоропортящаяся, но успеть на ней нажиться это вполне реально. Ключевое - заскакивать как можно раньше и зарабатывать пока кормушка не прикрылась.

Создайте аккаунт или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть участником, чтобы оставить комментарий

Создайте учетную запись в нашем сообществе. Это просто!

Войти

У вас уже есть аккаунт? Войдите здесь.

480Темы
2949Сообщения
255Пользователи
SimpleExchangeНовый пользователь
Назад
Сверху