Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Я зберігаю на гаманцях. Trust Wallet і Trustee Plus. На останньому зберігаю лише для того, щоб періодами користуватися коштами для покупок, або для оплати карткою. Дуже зручно. Не потрібно виводити на картку, шукати вигідний курс. А кожна транзакція всього 0,5%Зараз багато різних криптогаманців. Підкажіть, як правильно зберігати криптовалютні активи? Не просто на гаманцях, я так розумію, а потрібно мати апаратні гаманці? Але як це все працює, я поки не розумію.
Цей гаманець на даний момент зацікавив. Але погано, що неможна його поповнювати карткою в гривні, можна лише в євро. Трохи незручно, але думаю скоро можна буде і гривнею поповнюватиTrustee Plus.
Питання часу. Напевно, через те, що в нас така ситуація в країні. Як війна скінчиться, то й знімуть всі ці обмеження.Цей гаманець на даний момент зацікавив. Але погано, що неможна його поповнювати карткою в гривні, можна лише в євро. Трохи незручно, але думаю скоро можна буде і гривнею поповнювати
Создайте аккаунт или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть участником, чтобы оставить комментарий
Мы используем основные cookies для обеспечения работы этого сайта, а также дополнительные cookies для обеспечения максимального удобства пользователя.
Посмотрите дополнительную информацию и настройте свои предпочтения