Ще один приємний момент. Зараз розкажу, як поповнити гаманець Trustee Plus. Все дуже просто, без зайвих проблем та дуже швидко.
Для початку потрібно зайти в сам гаманець, потім зверху натиснути "Поповнити"
Далі вибираємо монету, яку ми хочемо купити. Я вибираю USDT.
Тепер тиснемо на P2P. Варто зауважити, що зараз комісія за обмін - 0%, тобто відсутня.
Вводимо суму в гривні або в USDT. Я вкажу поки в гривні - 500 ₴.
Тепер треба вибрати банк. Тут трохи складніше. Я вчора вибирав Райффайзен і курс був нормальний - 43 грн за 1 USDT. Зараз показує зовсім непривабливий.
Але можна обрати будь-який інший банк.
Зараз я вибрав ПриватБанк.
Час на оплату - 15 хвилин.
Образу після цього вискакує таке віконце. За 15 хвилин потрібно оплатити.
Вже вказані реквізити, куди оплачувати.
Після переводу на вказану картку потрібно натиснути "Підтвердити оплату" і USDT доволі швидко з'являться на Вашому гаманці.
Зараз я не буду проводити бо не потрібно.
Ще хочу зауважити: будьте готові надати квитанцію про сплату. Її можна отримати в додатку вашого банку.
Отже, як бачите, купити криптовалюту в Україні завдяки Trustee Plus дуже просто і сам процес займає зовсім небагато часу.
Для початку потрібно зайти в сам гаманець, потім зверху натиснути "Поповнити"
Далі вибираємо монету, яку ми хочемо купити. Я вибираю USDT.
Тепер тиснемо на P2P. Варто зауважити, що зараз комісія за обмін - 0%, тобто відсутня.
Вводимо суму в гривні або в USDT. Я вкажу поки в гривні - 500 ₴.
Тепер треба вибрати банк. Тут трохи складніше. Я вчора вибирав Райффайзен і курс був нормальний - 43 грн за 1 USDT. Зараз показує зовсім непривабливий.
Але можна обрати будь-який інший банк.
Зараз я вибрав ПриватБанк.
Час на оплату - 15 хвилин.
Образу після цього вискакує таке віконце. За 15 хвилин потрібно оплатити.
Вже вказані реквізити, куди оплачувати.
Після переводу на вказану картку потрібно натиснути "Підтвердити оплату" і USDT доволі швидко з'являться на Вашому гаманці.
Зараз я не буду проводити бо не потрібно.
Ще хочу зауважити: будьте готові надати квитанцію про сплату. Її можна отримати в додатку вашого банку.
Отже, як бачите, купити криптовалюту в Україні завдяки Trustee Plus дуже просто і сам процес займає зовсім небагато часу.
Последнее редактирование: