Hamster Kombat: реальні відгуки про криптовалютну гру. Чи можна заробити?

• Автор темы Автор темы Mila
  • Дата начала Дата начала
Реакции
1
Баллы
3
CFC
20550
USDT
1.8
Доброго дня, дивлюся, вже 2-3 дні прям ажіотаж якийсь з цим Хом'яком, цією грою Humster Kombat. Там хто мільйони вже заробив, хто мільярди, а насправді там можна буде вивести зароблені кошти, чи то все таке, на лохів? Цікавлять реальні відгуки тих, хто вже заробив та вивів гроші з Humster Kombat. Та й в цілому хотілося б обговорити цю майнінгову гру.

Mila, мільйони та мільярди ніхто не виведе))
Наче прогнозують на червень-липень лістінг, а там подивимося. Ті, в кого мільярди , можливо і отримають пару сотень баксів🤣

Якщо комусь цікаво, знайшов вже дві комбокартки.
Комбо карты humster kombat

Користуйтеся

прогнозують на червень-липень лістінг
Думаєш так і буде? В мене підозри, що все просто раптово скінчиться і все. Не вірю я в усі ці криптоігри. Не вірю. Можна потратити безліч часу, а результата ніякого не буде.

Я теж там вже тапаю)))))
Зараз 720000 на годину. Потрібно ще більше прокачувати картки, бо такими темпами я нічого не отримаю з цієї криптогри
Всі тапають. То норма).

Думаєш так і буде? В мене підозри, що все просто раптово скінчиться і все. Не вірю я в усі ці криптоігри. Не вірю. Можна потратити безліч часу, а результата ніякого не буде.
От и я того же мнения

Для просмотра этого контента нам потребуется ваше согласие на установку файлов cookie третьих лиц.
Более подробную информацию можно найти на нашей странице cookie.

Создайте учетную запись или войдите

Вы должны быть зарегистрированы, чтобы отвечать в темах

Создать учетную запись

Зарегистрируйтесь на нашем Форуме. Это быстро и очень просто!

Войти

Уже есть аккаунт? Тогда войдите!

876Темы
5421Сообщения
343Пользователи
lozov5445Новый пользователь
Назад
Сверху