Де взяти гроші для початку торгівлі криптою?

Реакции
22
Баллы
18
CFC
23900
USDT
2.2
Доброго дня. Підкажіть, з якої суми можна починати працювати на біржі? Наприклад, в мене є приблизно 150%. Цієї суми буде достатньо для початку торгівлі і отримання доходу, чи ця сума дуже мала?
Розумію, що трейдери заробляють непогано і в них баланси на рахунках можуть бути декілька десятків тисяч доларів. За них не говоримо, лише про початківців.
Чи з такою сумою взагалі немає сенсу туди лізти?

Відео нажаль іншомовне, але зрозуміти можна. Дехто і з 10$ може розпочати свою кар'єру на біржі криптовалюти.
Для просмотра этого контента нам потребуется ваше согласие на установку файлов cookie третьих лиц.
Более подробную информацию можно найти на нашей странице cookie.

Для просмотра этого контента нам потребуется ваше согласие на установку файлов cookie третьих лиц.
Более подробную информацию можно найти на нашей странице cookie.

Як би то не було, а цей блогер реально цікавий. Наші теж є цікаві, але, нажаль, поки не так їх і багато.

Доброго дня. Підкажіть, з якої суми можна починати працювати на біржі? Наприклад, в мене є приблизно 150%. Цієї суми буде достатньо для початку торгівлі і отримання доходу, чи ця сума дуже мала?
Розумію, що трейдери заробляють непогано і в них баланси на рахунках можуть бути декілька десятків тисяч доларів. За них не говоримо, лише про початківців.
Чи з такою сумою взагалі немає сенсу туди лізти?
Можу допомогти з пасивним заробітком з 150$в день можно заробляти 3.5$

Создайте аккаунт или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть участником, чтобы оставить комментарий

Создайте учетную запись в нашем сообществе. Это просто!

Войти

У вас уже есть аккаунт? Войдите здесь.

482Темы
2952Сообщения
255Пользователи
SimpleExchangeНовый пользователь
Назад
Сверху