Темщики тут є? Хтось мутив з криптою?

• Автор темы Автор темы Trader
  • Дата начала Дата начала
Реакции
0
Баллы
1
CFC
18500
USDT
0.0
Одразу скажу, мова не про чорні схеми, ні про сірі. Мова про теми, як заробити на різних лагах. Наприклад, купити крипту, потім перевести в USDT, вивести на картку в гривні, купити $, зняти в касі банку, здати в обмінку і на цьому зробити профіт. То я так, накидав, що в голову прийшло.
Схожих тем дуже багато, нічого незаконного в них нема. Просто потрібно вмикати голову, щоб таким шляхом заробити.

Якщо темшики тут є, долучайтеся до розмови)

Trader, всі ці теми то мутна справа. Якщо вони законні, то на цих темах не заробиш, а якщо незаконні, то можна лише строк собі заробити, не більше
Згоден. На темах заробити можна, але дуже небагато. Тому й займатися цим не має сенсу.

Одразу скажу, мова не про чорні схеми, ні про сірі. Мова про теми, як заробити на різних лагах. Наприклад, купити крипту, потім перевести в USDT, вивести на картку в гривні, купити $, зняти в касі банку, здати в обмінку і на цьому зробити профіт. То я так, накидав, що в голову прийшло.
Схожих тем дуже багато, нічого незаконного в них нема. Просто потрібно вмикати голову, щоб таким шляхом заробити.

Якщо темшики тут є, долучайтеся до розмови)
Братишка, мне кажется, что всё это сказки, и если у тебя что-то получилось, то ты никогда никому не расскажешь свой секрет пока он работает!

Создайте учетную запись или войдите

Вы должны быть зарегистрированы, чтобы отвечать в темах

Создать учетную запись

Зарегистрируйтесь на нашем Форуме. Это быстро и очень просто!

Войти

Уже есть аккаунт? Тогда войдите!

810Темы
4970Сообщения
326Пользователи
misha26122021Новый пользователь
Назад
Сверху