$OBT токен, які прогнози на початок 2025р.?

Реакции
11
Баллы
3
CFC
15550
USDT
2.8
Недавно OrbiterFinance (DeFi проект, міст криптовалют) випустив свій $OBT токен та залістив його на деяких, більш менш, відомих біржах.
Користувалась ним час від часу, заробляла бали. Після дропу отримала 3700 монет. Зараз курс 0,015, але хотілось би більше))

Як вважаєте, чи буде ріст цієї монетки ще в першому кварталі 2025року?

Последнее редактирование:
Продавать сейчас или позже, дело конечно личное. Но, как я думаю токен $ORB имеет перспективу, и вот почему:
- сейчас курс потихоньку растет, а обычно после дропа держатели монет пытаются слить в стакан и забыть про монету
- как сообщается, будет еще второй дроп вскоре, значит интерес еще есть к монете
- нужно смотреть какая часть монет попала на рынок, вроде не больая часть.

Последнее редактирование:
Дякую, за відповіді. Напевно, таки потримаю цей токен, бо дійсно є напрямок росту, можливо буде курс і 0,03 тоді буду зливати.

Недавно OrbiterFinance (DeFi проект, міст криптовалют) випустив свій $OBT токен та залістив його на деяких, більш менш, відомих біржах.
Користувалась ним час від часу, заробляла бали. Після дропу отримала 3700 монет. Зараз курс 0,015, але хотілось би більше))

Як вважаєте, чи буде ріст цієї монетки ще в першому кварталі 2025року?
А як ви отримали $OBT токен, бо бачу прогнози росту в 2025 році позитивні. Чи є ще можливість отримати цю монетку?) Про дропи читав, але ще ні разу не брав участь...

Можно, конечно, держать токены раздичных DeFi проектов и не спешить. Если не ошибаюсь, монетка подобного проекта 1Inch стоит 0,33. Например, тем же Орбитером пользуются много людей и ликвидироваться этот проект не думает в ближайшее время. Он достаточно удобен и вроде не сильно тормозит. Можно забыть об этой монетке и вспомнить, например, через полгода....

До речі, фонд який керує цим мостом, та відповідно токеном придбав токен World Liberty Financial, це була свого роду пожертва на інавгурацію Трампа. Та, мало того, пообіцяли робити подальші внески протягом всього періоду головування Трампа. Тому, рекомендую притримати цей токен..

А як ви отримали $OBT токен, бо бачу прогнози росту в 2025 році позитивні. Чи є ще можливість отримати цю монетку?) Про дропи читав, але ще ні разу не брав участь...
Вітаю!

Користувалась цим мостом для обміну однієї монетки на іншу. Наприклад, потрібно було оплатити коміссію в ETH який в мережі Base, але у мене є ETH в мережі Arbitrum, заходимо на цей "обмінник" вибираємо віддaти ETH Arbitrum - отримати ETH Base, за це давали O-Points. Але, більше за все давали бали за певні тематичні завдання, які світилися у них на сайті, наприклад три рази обміняти одну монетку на іншу.

Создайте учетную запись или войдите

Вы должны быть зарегистрированы, чтобы отвечать в темах

Создать учетную запись

Зарегистрируйтесь на нашем Форуме. Это быстро и очень просто!

Войти

Уже есть аккаунт? Тогда войдите!

800Темы
4893Сообщения
325Пользователи
tashanikoНовый пользователь
Назад
Сверху