Чи є сенс збирати CoinMarketCap Diamonds?

Реакции
36
Баллы
18
CFC
9400
USDT
10.9
Мої вітання!

Думаю багато учасників знають про сайт CoinMarketCap. Там можна збирати діаманти) Чи є сенс збирати ці CoinMarketCap Diamonds? Що за них можна купити чи на що обміняти?

ПС Дуже цікавий форум, ще не зустрічав подібного, ще й можна заробити usdt за активність...супер)

Раздача Diamonds это бессмысленная теребильня кнопок интерфейса и разгадывание капчи. Изначально это раздавалось без капчи. Тратить это можно на мерч, например футболки с их символикой.

Но... Во-первых, на странице получения сувенирного хлама хронически всё кончилось. Во-вторых, доставка барахла распространяется только на страны первого мира (к вам будет доставляться так же плохо как серебряные/золотые кнопки блоггерам).

В лучшем случае, получите футболку/толстовку/трусы/носки с надписью CoinMarketCap. Оно вам надо?

Последнее редактирование:
Ніяку капчу розгадувати не потрібно, просто натискаємо Collect Diamods і кожен день отримаємо +10 +20 +50 діамантів, в залежності від постійності отримання. Якщо не пропускати дні то забирати діамантів можна більше.

Обміняти діаманти можна в основному на знижки на популяні сервіси, наприклад на VPN майже 80% знижки за 700 діамантів, які назбирати не так складно.

1737666954226.webp

Зайшла на сайт, теж стало цікаво що таке CoinMarketCap Diamonds і чи є сенс збирати.. Я б не відмовилась від футболки чи блайзеру))
Але нажаль, вже всі футболки та кепки розпродані) Хоча вартість ії зашкалює - 3000 - 5000 діамантів. Це як порахувати то "заробити" на таку футболочку потрібно збирати діаманти майже рік)

Дякую, за відповіді. Напевно, не буду збирати діаманти, тому що потрібно не пропускати дні і тільки тоді можливо набрати якісь значні бали.
А обміняти їх на щось достойно дійсно важко. Є якісь НФТ з сумнівною вартістю, якісь рулетки і тд. Хоча знижки на деякі сервіси можна забрати..але чи вартує це того часу....

Всё по чесноку... Для втягивания вовлечённости пользователей и распространения рекламного мерча они провели акцию с накоплением алмазиков. Самые проворные халявщики расхватали мерч.

Если посещает идея накопить алмазиков на "перспективу"... Тогда - а в чём перспектива? Гарантированный мерч хронически out of stock (распродан).

Мне это напоминает одного заказчика, который сделал сайт про игру в танки. Пользователей он награждал медальками и званиями, а деньги с размещения рекламы оставлял себе.😝

Создайте учетную запись или войдите

Вы должны быть зарегистрированы, чтобы отвечать в темах

Создать учетную запись

Зарегистрируйтесь на нашем Форуме. Это быстро и очень просто!

Войти

Уже есть аккаунт? Тогда войдите!

810Темы
4970Сообщения
326Пользователи
misha26122021Новый пользователь
Назад
Сверху